Δεν θέλω να μου προσφέρεις τριαντάφυλλα σήμερα. Θέλω να μου φέρνεις ένα πού και πού, όταν το αισθάνεσαι. Θα εκτιμήσω περισσότερο ένα τριαντάφυλλο ένα βράδυ που θα βγούμε ή ένα πρωί στο κρεβάτι. Θα μου αρέσει περισσότερο, όταν θα μου προσφέρεις ένα λουλουδάκι που είδες στο δρόμο και σκέφτηκες εμένα.

Δεν θέλω να μου φέρεις σοκολάτες και πάστες κι αρκουδάκια και μπαλόνια σήμερα. Θέλω να μου κάνεις δώρα, όποτε το αισθάνεσαι, να μου φέρεις ένα συμβολικό αρκουδάκι, να παίρνω αγκαλιά και να μου κρατά συντροφιά τις μέρες που θα λείπεις. Να πάρουμε μια πάστα ολόκληρη και να την φάμε με δυο κουτάλια, βλέποντας ταινία στον καναπέ.

Δεν θέλω να δημοσιεύω φωτογραφίες από τα δώρα της 14ης Φεβρουαρίου, για να δείξω πόσο εκπληκτικό ζευγάρι είμαστε και πόσο ξοδεύτηκε ο καλός μου για εμένα. Δεν είναι τα χρήματα ανάλογα της αγάπης σου. Δεν είναι οι ευφάνταστες φωτογραφίες ώριμη αντιμετώπιση προς τον άνδρα που με συνοδεύει.

Δεν θέλω να βγούμε σε μπαράκια γεμάτα ζευγαράκια απόψε. Την πολλή ψευτιά και δηθενιά δεν την μπορώ, αφού οι πιο πολλοί από αύριο θα απιστίσουν και θα τσακωθούν και θα χωρίσουν πάλι.

Δεν θέλω να με φιλήσεις με πάθος απόψε. Θέλω να φιλάς τα χείλη μου κάθε πρωί, πριν αποχωριστούμε για τη δουλειά, και κάθε βράδυ μαζί με το «καληνύχτα».

Δεν θέλω να μου πεις, ότι με αγαπάς απόψε. Θέλω να μου το λες, όποτε το αισθάνεσαι έντονα. Όποτε το διαπιστώνω στο βλέμμα σου. Όποτε οι καρδιές μας χτυπούν στον ίδιο ρυθμό.

Δεν θέλω να με κάνεις να χαμογελάω απόψε. Θέλω η συμπεριφορά σου να είναι τέτοια προς εμένα, ώστε να σε σκέφτομαι στο δρόμο και να φτάνει το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Δεν θέλω να κάνουμε έρωτα απόψε. Θέλω να γινόμαστε ένα συχνά, να νιώθουμε και να επικοινωνούμε στο μέγιστο βαθμό. Να γινόμαστε κουβάρι. Να με κρατάς σφιχτά, σαν να πρόκειται να με χάσεις.

Δεν θέλω να γιορτάσουμε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, ξέρεις γιατί; Γιατί, αν με καλύπτεις στο μέγιστο τις άλλες μέρες του χρόνου, αν νιώθω δίπλα σου μοναδική, αν όντως με αγαπάς, τότε δεν χρειάζομαι κανέναν, να μου υποδείξει, ότι πρέπει να γίνω μέλος αυτής της εμπορικής κι ερωτικής φιέστας. Γιατί θα είμαι τόσο χορτάτη από αληθινό έρωτα, που δεν θα με χορτάσει μια «πάστα».

Δεν θέλω να γιορτάζω για πράγματα, τα οποία δεν είναι σημαντικά και με ανθρώπους, που δεν αισθάνομαι κοντά μου.

Θέλω να εκφράζω τον έρωτα, πάντα και παντού.

Θέλω να τα δίνω όλα σε όλα κάθε μέρα.

(Visited 200 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.